Prodejna je od 12.4.2021 otevřena pouze pro: 

  • prodej náhradních dílů 
  • servisní služby 

Ostatní služby jsou zatím omezené

  • nové motocykly, čtyřkolky je možné zakoupit pouze online přes e-shop! Více informací na tel: 723 922 998. 
  • oblečení, přílby, doplňky je možné zakoupit pouze online přes e-shop!
  • E-SHOP funguje. Z technických důvodu může dojít ke zdržení odeslání zásilky. Zásilky expedujeme v horizontu 1-4 dnů. Děkujeme za pochopení

Kontaktovat nás můžete v pracovní době od 9:00 - 12:00, 12:30 - 16:00h (pondělí až pátek)

 

Hodnocení obchodu

4,9 108 hodnocení
5
104x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
KP Avatar autora kukuliš petr | 11.4.2021
vse ok spokojen
JR Avatar autora Josef rysavy | 29.3.2021
Velmi spokojen
JJ Avatar autora Jan Ježek | 25.3.2021
Velice spokojen za rychlost dodání. Všem doporučuji
D Avatar autora David | 22.3.2021
Velice spokojen
H Avatar autora Honza | 20.2.2021
spokojenost, dobrá komunikace, rychlé dodání
SZ Avatar autora Stanislav Zdražil | 18.2.2021
Jsem s obchodem velmi spokojen, dobrá vzájemná komunikace. Vše co bylo domluveno, bylo splněno a fungovalo bez problému. Rád budu i nadále využívat této prodejny a servisu. Tak držím palce v jejich podnikání. Standa Z.
S Avatar autora J. Sinkule | 13.2.2021
Velmi ochotný prodejce. Moped došel v pořádku.
MK Avatar autora Miroslav Kníže | 1.2.2021
Naprostá spokojenost..
F Avatar autora Frames | 31.1.2021
Super rychlý, ok.
Avatar autora | 23.1.2021
+ Supr

S Avatar autora Stef | 23.1.2021
Awesome- supr
P Avatar autora Pavel | 21.1.2021
Velmi spokojeny, na fcb do skupiny, jsem napsal problem a bylo to se mnou reseno velmi kvalitne a rychle a to i presto, ze jsem od nich nikdy nic nekoupil a nemuseli mi proto ani pomoci. V mem servise, kde jsem kolku koupil, jsem byl odbyt,ze to resi. Takdy mi ochotne pomohli. Pristi servis a kolku, jedine od nich,ac to mam daleko. Hlavne ne uz Hodonin, nebo Holic.
H Avatar autora Honza B. | 1.1.2021
Velmi rychlé dodání ještě před Vánoci, ochota. Doporučuji.
Avatar autora | 24.12.2020
+ Bezchybná komunikace (tel. i mail) se zákazníkem
- Nevím o ní

Je OK.
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení.
P Avatar autora Pavel | 24.12.2020
Ochota a kvalifikovanost.
K Avatar autora Karel.J | 10.12.2020
Velmi dobrý obchod s ochotnym personalem. Rozumi tomu co dělají a to se v dnešní době už moc nevidí.
M Avatar autora MR | 9.12.2020
Komunikace, cena, doporučuji
M Avatar autora Miloš . S . | 7.12.2020
Spokojen , doporučuji.
VL Avatar autora Václav Láznička | 5.12.2020
vše dobré
Avatar autora | 2.12.2020
Profesionální přístup k zákazíkovi.Vřele doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení.