POZOR: Změna pracovní doby

Mimosezonní (říjen - březen) Po-Pá: 9:00 - 12:00, 12:30 - 16:00h!

 

Z kapacitních důvodů zajišťujeme servis pouze pro stroje u nás zakoupené! Z důvodu rekonstrukce a stavby nové dílny a skladových prostor pro rok 2021 neposkytujeme servis na počkání. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

4,9 137 hodnocení
5
128x
4
5x
3
1x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
SF Avatar autora Stanislav Flám | 29.4.2022
Spokojenost.
JN Avatar autora Jiří Novotný | 21.3.2022
Ano, spokojen.
P Avatar autora Pavel | 13.1.2022
JB Avatar autora Jan Barták | 6.1.2022
Ano...naprostá spokojenost
JT Avatar autora Jaroslav Tóth | 16.12.2021
Dobrý
PF Avatar autora Pavel Franta | 5.11.2021
Jsem spokojen ochotni řešit problém prostě super.
AA Avatar autora Alena Anselmova | 17.10.2021
Vše super
K Avatar autora KLemzič | 4.9.2021
Mají dost náhradních sad žárovek na š120! To jsem potřeboval!
MK Avatar autora Martin Kotlík | 25.7.2021
ano spokojeni
RK Avatar autora Radka Krigarova | 27.6.2021
Dobrý den s tímto kolem jsem zatím spokojená. Jezdím do práce cca 2km a zpět. Za týden jsem ještě baterii nedobijela. Obchod je dobrý vše probíhalo jak má. Paní mi zavolala a vše jsme domluvili. Děkuji Krigarova Radka.
ZH Avatar autora Zdeněk Heřman | 12.6.2021
Je vinkajici zatím žádné problémy
Avatar autora karel černohlávek | 10.6.2021
5-vyšli mi s rezervací vstříc.Zatím jsem se k jízdě nedostal-snad mne to (140 kg) uveze i s košíky hub.
B Avatar autora Bary | 21.5.2021
Nevím jak teď, ale před léty to byl dobrej obchod a věřím, že stále je až se tam pojedu podívat na jawu 500 rvm tak ho znovu ohodnotím. ????
A Avatar autora Admin (Administrátor) 22.5.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Budeme rádi, když se za námi stavíte, ale nedokáži Vám slíbit zda Jawu RVM 500 u nás zastihnete. Vzhledem k velkému zájmu a COVID je momentálně u nás stroj pořád vyprodaný, ale věříme že situace se brzy zlepší a bude stabilně na prodejně. Již brzy chceme provádět testovací jízdy nejen na RVM, ale i ostatních modelech Jawa. Pokud by Vás testovací jízda zajímala, tak k nám stačí zavolat.
M Avatar autora milan | 19.5.2021
zdravím dobrý den, při koupi mopedu mp korado cca25tis, komunikace vázla. Na můj dotaz,, mají jeden telefon, nestíhají,,. zvažte, jsem soudní z nalec z oboru,,. Důležité po koupi vozidla,moto , je servis . Ztratil jsem klíče od zapalování. od prodejce Nabídka klíčů , k víčku nádrže atd. Na dotaz před 2 dni žádná odpověd. takže nyní garážuji
A Avatar autora Admin (Administrátor) 22.5.2021
Dobrý den, komunikace rozhodně nevázla. Snažili jsme se s Vámi spojit, jak to jen bylo možné ohledně koupě. Po znovuotevření máme nával zákazníků, emailů a telefonátů. Jeden telefon rozhodně nemáme. Stačí se podívat do kontaktů. Pokud se na prodejně všichni věnujeme zákazníkům, tak telefony nebereme, snažíme se volat zpět. Co se týče Vašeho emailu ohledně klíčků, tak Vám bylo odpovězeno v rozumné době. Pokud chcete rychlější odezvu, tak stačí zavolat. Nevíme co máme zvažovat. Z naší strany k žádnému pochybení nedošlo a odpovězedno Vám bylo na vše byť o něco později než jste zvyklí. Na výhrožování nejsme zvědaví a nemáme ho za potřební. Využívat Váš obor pro vyhrožování mě osobně nepřijde moc dobré, ale to je Vaše věc. Po hodně dlouhé době zde máme negativní hodnocení. Pokud by situace byla taková, že by jsme nekomunikovali atd jak vy uvádíte, tak věřím, že se zde projeví víc nespokojených zákazníků v tomto směru.
Avatar autora | 15.5.2021
+ Super obchodník

Vše proběhlo rychle a korektně
JP Avatar autora Josef Poláček | 11.5.2021
Absolutní spokojenost.
V Avatar autora Vysloužil | 10.5.2021
spokojen
LM Avatar autora Lukáš Malý | 9.5.2021
Spokojenost
Z Avatar autora Zdeněk | 6.5.2021
OK -Můžu jen doporučit.
LS Avatar autora Leoš Slovák | 26.4.2021
dobrá komunikace,rychlé dodání

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení