Dostupnost čtyřkolek Segway

Kdy budou v ČR dostupné první kusy čtyřkolek Segway ? 

Denně k nám volá a píše mnoho zákazníků o pracovní čtyřkolky Segway. První dostupné kusy pro zákazníky budou v průběhu dubna 2021. Bohužel kvůli situaci COVID je komplikovanější výroba, dodání, tak jako i u ostatních značek. První várka čtyřkolek Segway bude obsahovat několik desítek kusů což je velmi málo vzhledem k extrémnímu zájmu, ale budou následovat dálší dodávky. Jako první do ČR míří modely Segway Snarlner AT6, Snarler AT6 L EPS a Snarler AT6 L EPS Limited v homologace T3b - žlutá SPZ. Tyto modely v provedení EURO 5, tedy bílá SPZ budou nejdříve v polovině tohoto roku. 

Snarler AT10, hybridní modely do konce roku 2021

Velká poptávka je i po nejsílnějším modelu od Segway A10, který bude dostupný až ke konci roku 2021. Velký zájem také budí hybridní modely, ale ani zde zákazníky nepotěšíme. Dostupnost bude také až na konci tohoto roku. Pracovní a sportovní UTV je na tom dostupností podobně. 

Přidej se do Facebook skupiny Segway ČR/SK 

Officiální FB skupina - přidej se a sleduj zajímavosti ohledně strojů Segway. Novinky, reálné zkušenosti uživatelů a celkové dění kolem této značky

Bez názvu-1

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX