Pracovní doba:

 Duben až září:
 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:00h
 Říjen až březen: (aktuální)
 9:00 - 12:00, 12:30 - 16:00h
 Sobota, neděle, státní svátky:  ZAVŘENO

 

 

Linhai 400 4x4 jako nejprodávanější čtyřkolka

Linhai 400 4x4 jako nejprodávanější čtyřkolka

linhai-400-1

Každý, kdo přemýšlí nad koupí pracovní čtyřkolky dlouho vybírá, která čtyřkolky by pro něj byla nejvhodnější. Častý rozhodující faktor je cena. Prodejem čtyřkolek se zabýváme více jak 10 let a za tu dobu víme jaké jsou požadavky zákazníků na pracovní čtyřkolky. Jelikož jde o pracovní stroj, který většina zákazníků používá několikrát do roka, tak nechtějí zbytečně investovat vysoké částky za pracovní čtyřkolky. Mezi nejprodávanější pracovní čtyřkolky u nás patři LINHAI 4x4, který je s cenou do 100.000,- Kč. 

Přesná cena Linhai 400 4x4 je 99.990,- Kč a za tuto cenu zákazníkovi nabízí:

  • ověřený stroj, který nabízí výborný poměr: cena / kvalita (stroj máme ověřený na několika desítkách prodaných kusů za rok)
  • dostačující obsah a výkon na potřeby jako jsou: dovoz dřeva z lesa, udržba kolem domu, likividace sněhové naďílky a další potřebné práce kolem chalupy, chaty a podobně.
  • stroj není vhodný jenom pro práci, ale také pro rekreační ježdění. Vyšší obsahy jsou náročnější na spotřebu. Jízdy na houby, k chatě nebo v léťě k vodě, dokonce i pro rohlídky do Kauflandu s Linhai 400 4x4 žádný problém.
  • v ceně zajímavá výbava: tažné zařízení, 4x4, uzávěrka, naviják vč. dálkového ovládání, kryty řídítek - kompletně vybavený pro práci

Více informací o tomto stroji získáte zde

 Celkově čtyřkolky Linhai, všechny modely patří mezi oblíbené na našem trhu. Pro čtyřkolky Linhai zajišťujeme kompletní záruční a pozáruční servis, náhradní díly a doplňky.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX