Pracovní doba:

 Duben až září:
 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:00h
 Říjen až březen: (aktuální)
 9:00 - 12:00, 12:30 - 16:00h
 Sobota, neděle, státní svátky:  ZAVŘENO

 

 

Zimní doplňky ke čtyřkolkám

Zimní doplňky ke čtyřkolkám

Čtyřkolková zimní sezona je pomalu za dveřmi a řada majitelů řeší jaké zimní doplňky zakoupit ke svojí čtyřkolce. Tímto bychom Vám chtěli představit několik žádaných zimních doplňků ke čtyřkolkám, který u nás patří mezi nejžádanější. 

Radlice na sníh ke čtyřkolce 

Mezi nějčastější zimní doplněk patří radlice na sníh ke čtyřkolce. V naší nabídce naleznete velkou nabídku radlic na sníh ke čtyřkolkám. Hlavní dělení je materiál z kterého jsou vyrobeny. Nabízíme radlice na sníh plastové a železné. Nabízíme plastové radlice na sníh od známého výrobce SHARK. Jde o kvalitní, pevný a funkční plast. Řada zákazníků má obavy z poškození, ale nemusíte se bát. Výrobce SHARK má tento výrobek řadu let ověřený a jsou každým rokem více oblíbené. Díky lehké hmotnosti, kterou nabízí oproti železným Vaše čtyřkolka tolik "netrpí". Železné radlice asi není nutno popisovat. Nabízí velkou pevnost, odolnost a životnost, ale na úkor váhy. Cenově dostupnější jsou plastové radlice. 

Kompletní nabídka sněhových radlic na čtyřkolky je zde: https://motocentrum.pel.cz/snehove-radlice/

Sněhové pásy na čtyřkolky

Chcete z Vaší čtyřkolky v zimě udělat tank ? Pokud ano, tak v naší nabídce naleznete sněhové pásy pro čtyřkolky. Tyto pásy se používají v extrémních zimních podmínkách. Díky nim zvládnete projet takřka všude. 

Kompletní nabídka sněhových pásů na čtyřkolky zde: https://motocentrum.pel.cz/snehove-pasy/

Vyhřívání na čtyřkolky 

V zimě je teplo důležité. Výrobci myslí i na uživatelé čtyřkolek a proto máme v nabídce několik chytrých doplňků, který Vám zpříjemní zimní ježdění. V naší nabídce naleznete vyhřívané gripy na čtyřkolky, vyhřívání palce plynu u čtyřkolky, vyhřívání sedla a mnoho dalšího.

Kompletní nabídka vyhřívání pro Vaší čtyřkolku zde: https://motocentrum.pel.cz/vyhrivani/

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX